Hopp til produktinformasjon
1 av 1

Make It Beauty

Ren JoJoba Olje Vegetabilsk

Ren JoJoba Olje Vegetabilsk

Vanlig pris 249,00 NOK
Vanlig pris Salgspris 249,00 NOK
Salg Utsolgt
Avgift inkludert.

Økologisk vegetabilsk Jojoba olje
En "må-ha" i forbindelse med naturlig skjønnhetspleie. 

Ekstrahert ved kaldpressing fra jojoba frø, har jojoba olje en middels viskøs tekstur.
Den er ekstremt myk, trenger dypt inn i huden og etterlater ikke en fet film.
Fukter og lindrer tørr hud samtidig som den regulerer talgproduksjonen i kombinert og fet hud. 

Vegetabilsk Jojoba olje brukes mest på hud i ansiktet men kan også brukes på hår og passer for alle hud- og hårtyper.
Den er sebo-regulerende, dvs. den hjelper til med å regulere overproduksjonen av talg i kombinasjon med fet hud eller skaper en naturlig, ikke-fet beskyttende film på tørr hud.
Jojoba olje er rik på ceridiske estere (omtrent 98 % fettsyrer og alkoholestere) og er faktisk en flytende voks som nærmer seg sammensetningen av menneskelig talg, noe som forklarer dens utrolige tilhørighet til hud og hår.

Bruk på Hud:

Fra blandet til fet hud
Lokaliserte flekker
Porer
Tørr hud

Bruk på Hår: 

Røtter som blir fort fettete
Tørr hodebunn
Kjedelig/daff hå

Produktinfo/Ingredienser

(INCI) 100 % Simmondsia chinensis frøolje
Botanisk navn: Simmondsia chinensis
Familie: Simmondsiaceae

Annet navn: Jojoba Wax
Del brukt: frø av planten
Opprinnelse: Panama
Dyrking: Økologisk
Kvalitet: 100 % ren, naturlig olje.
Ufortynnet, ubehandlet. Ingen tilsetningsstoffer, ingen konserveringsmidler.

Fremstillingsmåte: Kaldpressing, uten kjemisk behandling.
Organoleptiske egenskaper:
Middels viskøs flytende olje med en tørr berøring | Farge: lys gul til mørk gul | Lukt: karakteristisk grønnsak.

Emballasje: Resirkulerbar og gjenbrukbar gul glassflaske med glass-pipette. 
Oppbevaring: Hermetisk forseglet flaske, lagret vekk fra lys, varme og fuktighet.

Innhold: 50ml

Oksidativt potensial:
Stabil vegetabilsk olje. Ikke særlig følsom for oksidasjon

BIO-KJEMISK SAMMENSETNING
Fettsyresammensetning
11-eikosensyre = 65,0 - 80,0 %
erucasyre = 10,0 - 20,0 %
Oljesyre = 5 - 15 %
Nervonsyre < 1,50 %
Palmitinsyre < 3
Andre aktive bestanddeler:
Uforsåpbare = 45,0 - 55,0
Vis alle detaljer
Fornøyd Garanti Naturavere

Fornøyd Garanti

Gratis Frakt ved Kjøp over 299 kr.
(ved kjøp under er fraktpris 65 kr.)

Rask Levering.
Alle varer sendes fra Norge.

30 dagers åpent kjøp.

  • Handle Miljøbevisst

    Produkter som produseres med naturlige råvarer på en skånsom måte. Forpakning med minst mulig plastikk. Resirkulerbar med "Zero-Waste" ambisjon.

  • Godt for deg... Bra for naturen!

    Produkter skal ikke bare være bra for deg men også for naturen. Organiske produkter uten parabener, kunstige farger, konserveringsmidler samt dyreforsøk.