naturlig hudpleie ansiktsmaske

Naturlig Hudpleie - måter å stramme opp huden

Mer fasthet for voksen hud, hjelp huden til å hjelpe seg selv, helt naturlig!

Naturlige måter å stramme opp huden din

Når du er interessert i anti-aldring, er et av hovedmålene å stramme opp og få en fastere hud.
Dette inkluderer utjevning av linjer og rynker, og fastere hud rundt øynene, munnen og halsen. Her er noen naturlige måter du kan stramme opp og få en fastere hud.

Høyere inntak av antioksidanter

Grunnen til at antioksidanter vektlegges så mye spesielt innen helse og skjønnhet er på grunn av hvor fordelaktige de er. Antioksidanter bidrar til å bekjempe frie radikaler i kroppen din, inkludert i huden. Det er mange dårlige ting i miljøet som kan forringe hudens elastisitet, men når du inntar mer/flere antioksidanter og andre næringsstoffer,  kan du være i stand til å få elastisiteten tilbake. Se etter matvarer med antioksidanter i dem, inkludert sitrusfrukt, blåbær, jordbær og mange ulike grønnsaker. Du vil også trenge mer vitamin A og C for å bekjempe de frie radikalene. 

antioksidanter naturlig hudpleie

Bruk solkrem daglig

Selv om huden din allerede har mistet noe av elastisiteten, er det aldri for sent å beskytte den fra ytterligere skade. Mennesker som går hele livet hvor de utsetter huden for store mengder soleksponering og ikke bruker nok beskyttelse mot solens UV -stråler pleier å ha mindre elastisk hud med mer synlige mørke flekker, linjer og rynker når de blir eldre. Du kan starte i ung alder med å beskytte huden din mot solen slik at du har strammere hud når du blir eldre, ved å bruke solkrem når du forlater huset, Bruk gjerne ekstra beskyttelse som hatter eller caps hvis du skal være ute lenge av gangen.

Lag en ansiktsstrammende maske

Mange ansiktsmasker gir helbredende evner til huden din, inkludert de som kan hjelpe til med å gi en fastere og strammere hud. Du bør se etter en maske med helt naturlige ingredienser, slik at du ikke gjør mer vondt enn godt. Hvis du ikke finner en passende maske, kan du alltid lage deg din egen med noen få enkle ingredienser du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet ditt. For en enkel oppstrammende maske, trenger du bare å kombinere naturlig yoghurt med en eggehvite og litt sukker. Bland det godt og påfør det på ansiktet ditt. La masken være på til den har tørket, skyll deretter av med kaldt vann.

Spis riktig mat

Sist men ikke minst er det visse matvarer som er kjent for å gi et mer ungdommelig
utseende og beskytter deg mot for tidlige tegn på aldring. Disse inkluderer mat med
mer sink, vitamin C og vitamin E. Sunn mat som fet fisk, brokkoli, mørke bladsaleter og nøtter vil gjøre underverker for huden din.

Tilbake til bloggen