ansiktsmaske naturlig hudpleie

Naturlig Hudpleie - Hjemmelagde masker av leire

Ansiktsmasker du kan lage hjemme! 

Hjemmelagde masker av leire ved hjelp av naturlige ingredienser

Når det gjelder skjønnhetstrender, har masker alltid vært populære, men en ting som har endret seg er typen masker.
Agurkmasker du skrubbet av for å avsløre myk, glatt hud pleide å være topptrenden, men nå handler det om leirmasker du skyller av. Her er noen hjemmelagde leiremasker du kan lage med naturlige ingredienser.

Rose Clay mask

Denne første leiremasken er en du kan lage med noen forskjellige roseprodukter. Roser er ikke bare til for å lukte godt eller få hjemmet ditt til å se vakkert ut, men kan også fungere bra som en ansiktsmaske for å forbedre huden din. Du vil trenge både roseleire og nypeolje til dette. Du kan også bruke litt rosevann i denne leiremasken, men behold leiren på den tykkere siden. Noen andre ingredienser du kan vurdere å legge til er jojoba- eller avokadoolje, kamille eterisk olje og en mykgjørend emulgator. 

ansiktsmaske avokado naturlig hudpleie

Leirmaske av kull

Dette er definitivt en av de mest populære typene leiremasker akkurat nå. Aktivisert
trekull har mange helsemessige fordeler, inkludert de for huden som å redusere fet hud, hjelper til med å behandle akne og jevne ut hudtonen din.
For å lage din egen kullleire maske, alt du trenger er aktivt kull i pulverform, litt bentonittleire og litt rå eplecidereddik. Bland ingrediensene og påfør masken akkurat som hvilken som helst annen maske. La den være på i 10 minutter, og skyll deretter av med kaldt vann.

Bentonitt og Oljeleirmaske

Her er en leiremaske som gir rom for tilpasninger. Det er en helt naturlig maske som kombinerer de helbredende fordelene ved bentonittleire sammen med de hudforbedrende egenskapene til ulike eteriske oljer. Du starter med litt bentonittleire, sørg for at det er ren leire og at den ikke er blandet med andre ingredienser. Deretter bruker du en ønsket baseolje som for eksempel jojobaolje, sammen med eteriske oljer som er bra for huden. Noen av de beste inkluderer lavendel, rose og røkelse, men du kan alltid blande dine favoritt oljer slik du ønsker.  Dette er en veldig rensende leiremaske.

Som du kan se trenger du bare noen få enkle ingredienser for å lage din egen leiremaske.
Velg type leire, tilsett noen hud-helbredende ingredienser og noe for duft,
og du har en hjemmelaget maske som er perfekt for huden din.

Tilbake til bloggen