Hva er Micellar Water

Hva er Micellar Water

Hva er Micellar Water?

Hvis du har vært oppmerksom på de siste skjønnhetstrendene, har du kanskje kommet over noe som kalles Micellært vann. Selv om det virker nytt, har det faktisk eksistert i mange år, tidligere en av de eneste skjønnhetsbehandlingene folk brukte på huden sin. Her er mer informasjon om micellært vann og hvordan du kan bruke det.


Om Micellar Water
Først av alt hjelper det å vite hva micellært vann er, slik at du kan bestemme om dette er et godt alternativ for deg eller ikke. Micellært vann er på ingen måte et nytt konsept, selv om det har blitt populært i det siste. Det er ikke noe annet enn renseolje som ligger i veldig små kuler, som er suspendert i renset vann. Den virker ved å fjerne urenheter fra huden uten å tørke den ut takket være disse oljekulene. Den kan brukes som mange forskjellige skjønnhetsprodukter for huden på en gang, og det er derfor den er så populær, spesielt på reiser.


Bruker den til rensing
Den første måten du kan bruke micellært vann på huden din er ganske enkelt rensing. Vask ansiktet ditt hver morgen med vannet, og du vil ha en skånsom og forfriskende måte å vaske ansiktet på. Enten du har tørr, fet eller kombinert hud, kan micellært vann være bra for deg. Det er et godt alternativ hvis du har det travelt og ikke kan gå gjennom din vanlige renserutine, eller hvis du ved et uhell lot sminke ligge over natten og ønsker et ekstra trinn til din vanlige ansiktsvaskerutine.


Fjerning av sminke
Når vi snakker om sminke, kan du definitivt bruke micellært vann for å fjerne sminke. Dette vil vanligvis være et trinn du gjør før du vasker ansiktet ditt med andre rensemidler om kvelden. Det hjelper å bryte opp sminken og bli kvitt så mye som mulig, slik at din vanlige ansiktsrens ikke har så mye arbeid å gjøre. Bytt ut andre sminkefjernere med micellært vann, legg det på en bomullspinne eller bomullsdott for å fjerne all sminken først. Du vil bli overrasket over hvor godt det fungerer.


Rensemiddel etter trening
Ansiktet ditt er svett og porene åpnes ofte etter en treningsøkt, så du vil definitivt ikke bare la det sitte slik hele dagen. Det er ofte dette som fører til kviser og urenheter. Hvis du ikke har tid til å gå gjennom en fullstendig renserutine, skyll i det minste ansiktet med litt micellært vann.

Tilbake til bloggen