detox kur hudrens

Detox kur for huden

Naturlig Hudrens - Detox Kur for Huden

Hvis du vil rense og avgifte huden, handler det ikke bare om hva du legger på huden din, men hva slags næring du gir huden gjennom kroppen fra innsiden. Vann er en av de beste tingene, spesielt når du legger til flere næringsstoffer i vannet. Her er noen fantastiske vann kombinasjoner med frukt, grønnsaker og urter for å avgifte huden din. 

4 forskjellige typer detox vann som du kan drikke for å rense huden din fra innsiden

Appelsin og Blåbær

Dette første detox-vannet er veldig enkelt og laget av bare to ingredienser - appelsiner og blåbær.  Appelsinene som er en sitrusfrukt gir ekstra antioksidanter og kollagen for å hjelpe til med å styrke huden din og gi huden en naturlig glød.  Blåbær er ikke bare fylt med antioksidanter, men de er også en supermat. Legg ferske appelsinskiver og blåbær i en mugge, tilsett is og hell i vann. La de hele stå i kjøleskapet i noen timer for å la vitaminene fra frukten komme inn i vannet.


Spa Vann Mix

Hvis du noen gang har vært på spa, har du sannsynligvis prøvd agurkvann. Dette er et friskt detox-vann som ikke bare er forfriskende i smaken, men som blir brukt hyppig i forbindelse med skjønnhetspleie og markedsføring av sunn hud. Du kan gå et skritt videre med vannet ved å legge til noen ingredienser som er bra for huden din; inkludert litt mynte og litt sitron. Sitron kan presses i vannet eller du kan legge sitronskiver sammen med agurkene og mynte i vannet.


Bringebær og Urter

Det gode med dette avgiftnings vann er at det er fruktig, og du kan tilpasse det i henhold til dine preferanser. Hovedfrukten i dette vannet er bringebær med et høyt innhold av antioksidanter og vitamin C, som hjelper med naturlig dannelse av kollagen. Bringebær har også antocyaniner som virker betennelses hemmende og reduserer rødhet i huden din. For å gi mer smak, kan du tilsette vannet en urt, som basilikum eller mynte.


Fuktig Kanelvann

Dette er det perfekte detoxvannet for høsten da det har sesongens frukter, urter og kanel i seg. Det er mange kombinasjoner du kan lage, men basen til dette fruktvannet inkluderer eple, kanel og bare litt mynte. Hvis du har tilgang til, kan du legge i noen jordbær og sitronskiver også.

 I tillegg til bruk som rensende detox kur for huden er fruktvann ypperlig som sportsdrikk ved trening (legg frukten i drikkeflasken) eller nyt det på terrassen ved varme sommerdager. 
Fruktvann er enkelt å lage, godt og sunt. 
Velbekomme!

Tilbake til bloggen